Tuesday, March 12, 2013

Hati

Salam wbt

Nampaknya dah habis study pun busy yang tak sudah-sudah

hari ni terdetik nak menulis, sebenarnya tengah rasa sedih

Ya Allah rasa mcm diri ni ghurabaa'. yes ghurabaa' org asing. rasa mcm sendiri. i don't know how to express my feeling of emptiness right know.

Ya Allah, mereka mmg takkan pernah fhm dengan apa yang aku buat dan kenapa keputusan tersebut yang ku ambil.

Memang benar, kdg2 Allah mahu kita rasa lonely tanpa manusia yang selama ni kita sangat bergantung dan sayang hanya utk menyedarkan kita bahawa Allah lah yang tak pernah meninggalkan kita. through our hard and happy times, salah atau betul kita. Allah, allah ampunkan kelalailanku. ampunkan aku kerana merasakan kehadiran hambamu lebih penting dari mu.


Allah

*nanges*

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)