Tuesday, April 21, 2009

Tadaima! Reading mode

Salamun 'Alaykum wbt

Alhamdulillah baru usai submit all 5 assignments itu..hehe..Yattane!

Currently in reading mode padahal thesis tak siap lagi pun..oh my MySpace


Need to take a break for a while..perhaps to recharge battery ATP..hoho



hmm..baru pinjam buku ni, tapi belum start baca..buka2 page awal2 tu i've already suprised
huhu..tak jd la nak buat collection..*sigh*



hukhuk..buku ini dari tahun lepas beli tp habis2 baca..
adoyai~ insya allah kene hbiskan juga ASAP
[ petanda takleh p KLIBF 2009 ]



yang ni dah baca..nak baca lagi sebab sangat best..
a-must-have-book! trust me *smile*



Alhamdulillah yattane! mission accomplished..ni pun best. Rasa nak beli buku yg cerita detail lagi mengenai Salahuddin Al-Ayubi..

2 comments:

|| syazwaniadnan || said...

saya pun dh beli n dh baca karya terbaru kak fatimah syarha tu =) best2. heheh

tp men are from mars, women are from venus tu not yet finished. asyik dok kt depan je bookmark. hehe

Murasakinaichigo said...

sgt best kan wani..hehe..dah berapa buah beli hadiah kat kawan2..*smile*

perhaps bile nak dekat makan nasi minyak baru lah nak hbis kot..*blushing* T__T